Getting Mplus to properly read data PreviousNext
Mplus Discussion > Growth Modeling of Longitudinal Data >
Message/Author
 Nicole Johnson posted on Tuesday, September 20, 2011 - 8:01 pm
Hi! I'm new to Mplus and have been having trouble getting it to read my data from SPSS. I followed steps I received online and was able to get it to read it; however, the means are slightly off and I am not sure why also I have 147 participants and it is reading 59. Please help. Here is my syntax!

Data:
File is "H:\HOPE\HOPE 1\Revic\Final9.15.dat";
Listwise = on;
Variable:
Names are
id bllendvr psstay precap blphys blsex blpsyc postcap post3cap post6cap
blmpdvo psmpdvo ps3mpdvo ps6mpdvo blmodvo psmodvo ps3modvo ps6modvo pstota
ps3tota ps6tota pstots ps3tots ps6tots pstotp ps3totp ps6totp totfup pseor;
Missing is
bllendvr (-999) psstay (-999) precap (-999) blphys (-999) blsex (-999)
blpsyc (-999) postcap (-999) post3cap (-999) post6cap (-999) blmpdvo (-999)
psmpdvo (-999) ps3mpdvo (-999) ps6mpdvo (-999) blmodvo (-999) psmodvo (-999)
ps3modvo (-999) ps6modvo (-999) pstota (-999) ps3tota (-999) ps6tota (-999)
pstots (-999) ps3tots (-999) ps6tots (-999) pstotp (-999) ps3totp (-999)
ps6totp (-999) totfup (-999) pseor (-999);
Analysis:
Type = basic;
Thanks,
Nicki
 Linda K. Muthen posted on Tuesday, September 20, 2011 - 8:39 pm
Please send the relevant files and your license number to support@statmodel.com.
Back to top
Add Your Message Here
Post:
Username: Posting Information:
This is a private posting area. Only registered users and moderators may post messages here.
Password:
Options: Enable HTML code in message
Automatically activate URLs in message
Action: