Export of data PreviousNext
Mplus Discussion > Structural Equation Modeling >
 Mogens Fenger posted on Friday, August 08, 2008 - 7:03 am
Hi B and B

Previously I had no problems in imorting data generated in Mplus as SPSS sav-files, but now only a few variables are actually shown in SPSS. Of course, if you change all entries from numeric to comma or string the variables will appear. This was not the case before and is very tedious. I now use the v. 16 of SPSS base-package, previously 13-15. Can you tell me what the problem is?

Mogens Fenger
 Linda K. Muthen posted on Friday, August 08, 2008 - 8:26 am
I don't know. Nothing has changed in Mplus. It sounds like something has changed in SPSS. You should contact them.
 Mogens Fenger posted on Friday, August 08, 2008 - 8:36 am
Dear Linda

Thanks, I'll try to figure it out with S*SS.

Another matter: I've included the Auxiliary command to include e.g. sex and age in the plots (Plot3). However, when making a scatter-plot with eg age and a variable in the model the plot wiht sex coems up. And visa versa. It seems to me as a bug. I've changed the order of the aux-variable with no luck.
Do I do something wrong?

Mogens Fenger
 Linda K. Muthen posted on Friday, August 08, 2008 - 8:56 am
Please send your files and license number to support@statmodel.com.
Back to top
Add Your Message Here
Username: Posting Information:
This is a private posting area. Only registered users and moderators may post messages here.
Options: Enable HTML code in message
Automatically activate URLs in message