Error??? PreviousNext
Mplus Discussion > Multilevel Data/Complex Sample >
Message/Author
 Jooyeon Jin posted on Monday, April 09, 2012 - 6:06 pm
Hi,

I have the following error.

*** ERROR in MODEL command
Unknown variables: ON
in line: AT ON AVEPAPB

I don't understand why it says "ON" is a unknown variable since "ON" is mplus language for regression.

Do you have any idea about this error?

Thanks,
 Bengt O. Muthen posted on Monday, April 09, 2012 - 6:33 pm
You have probably forgotten a semi colon somewhere before this line.
 Jooyeon Jin posted on Monday, April 09, 2012 - 9:09 pm
No, I have included the semi-colon before that line as you see below.

This is the entire input file:

CLUSTER IS School;
BETWEEN ARE AvePAPB;

ANALYSIS:
TYPE IS TWOLEVEL;

Model:
%Within%
aT giT;
snT giT;
pbcT giT;
beT giT;
teT giT;
aT iiT;
snT iiT;
pbcT iiT;
beT iiT;
teT iiT;

%Between%
AvePAPB aT giT;
AvePAPB snT giT;
AvePAPB pbcT giT;
AvePAPB beT giT;
AvePAPB teT giT;
AvePAPB aT iiT;
AvePAPB snT iiT;
AvePAPB pbcT iiT;
AvePAPB beT iiT;
AvePAPB teT iiT;
aT ON AvePAPB;
snT ON AvePAPB;
pbcT ON AvePAPB;
beT ON AvePAPB;
teT ON AvePAPB;
giT ON aT;
giT ON snT;
giT ON pbcT;
giT ON beT;
giT ON teT;
giT ON AvePAPB;
iiT ON aT;
iiT ON snT;
iiT ON pbcT;
iiT ON beT;
iiT ON teT;
iiT ON AvePAPB;

OUTPUT: SAMPSTAT RESIDUAL STANDARDIZED TECH3;

*** ERROR in MODEL command
Unknown variables: ON
in line: AT ON AVEPAPB
 Bengt O. Muthen posted on Monday, April 09, 2012 - 10:45 pm
Please send your output to Support, so your full specification can be seen.
Back to top
Add Your Message Here
Post:
Username: Posting Information:
This is a private posting area. Only registered users and moderators may post messages here.
Password:
Options: Enable HTML code in message
Automatically activate URLs in message
Action: